Vacatures:

Vrijwilliger Creatieve Middag

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn met kinderen van de basisschool? Iedere donderdag van 14:45-16:00 uur komen er kinderen van groep 3 t/m groep 7 knutselen, verven, cakejes bakken, etc.
We zijn op zoek naar vrijwilligers om deze kinderen te helpen, nieuwe knutsels te bedenken en leiding te geven. Voor meer informatie, mail naar laura@dorpswerksprundel.nl

Stagiair(e)

Bij Dorpswerk Sprundel zijn volop mogelijkheden om je stage te volbrengen, bijvoorbeeld een maatschappelijke stage of stage vanuit je opleiding Social Work. Dorpswerk Sprundel is een heel diverse organisatie, er is veel te doen en het is er nooit saai. Heb je hier een vraag over of wil je stage komen lopen? Stuur een mail naar info@dorpswerksprundel.nl.

Gastheer of Gastvrouw in De Trapkes

Een gastheer-vrouw zorgt voor de koffie en doet licht schoonmaakwerk.
Meer info: Conny Heeren-Vissenberg, e-mail trapkes@dorpswerksprundel.nl , tel. 0165 382 889 / 06 208 053 96

Commissielid Verenigingsraad

De meeste verenigingen van Sprundel zijn aangesloten bij de verenigingsraad. Coördineren, bevorderen samenspel en afstemming alsmede ondersteunen zijn de belangrijkste taken van de verenigingsraad. Daartoe is er naast de beroepskracht een coördinatiecommissie. In die commissie zijn op dit moment een vacature.
Werkzaamheden: ca. vier commissievergaderingen en drie verenigingsraadvergaderingen per jaar. Daarnaast naargelang interesse eventueel een of meer bijeenkomsten van werkgroepen.
Benodigde tijd: Minimaal 20 uren per jaar.
Aantrekkelijk: Je bent actief binnen het dynamische gemeenschapsleven in Sprundel, kunt er zelf mede vorm aan geven; je doet veel contacten op, steekt heel wat op en maakt veel verschillende activiteiten mee.
Informatie: Nicojan Lazeroms, email: nicojanlazeroms@kpnplanet.nl

De Verenigingsraad van Dorpswerk Sprundel zoekt een nieuwe penningmeester

Informatie: Nicojan Lazeroms, email: nicojanlazeroms@kpnplanet.nl

Carnavalsstichting De Nachtuilen

De carnavalsstichting zoekt een nieuwe grote boer en leden voor de Raad van Elf. De werkzaamheden bestaan uit: deel uitmaken van de leutgroep die activiteiten heeft bij 11-11, narrekesbal, gemeentelijk prinsenbal, gehandicaptenbal en in het weekend voor de carnaval en in de carnavalsweek van vrijdag t/m dinsdag.
Er zijn per jaar een viertal vergaderingen.
In het carnavalsweekeinde ben je op vrijdagavond na 21.00 uur en de zaterdagavond en maandagavond en ook de hele zondag vrij.
Benodigde tijd: Spreekt voor zich uit werkzaamheden.
Aantrekkelijk: Je maakt deel uit van een jeugdige groep en bent altijd bij de leut.
Het is plezierig om er toe bij te dragen dat anderen – zeker kinderen, ouderen en gehandicapten – leut hebben.
Informatie: Anne van de Lindeloof, mail naar: annevandelindeloof@hotmail.com  of ga naar de website (www.denachtuilen.nl)

Scroll naar top