Kabouterpad Sprundel

Nieuw!

Zaterdag 17 september, op de World Cleanup Day, heeft Sprundel Schoon een nieuwe speurtocht geintroduceerd op het kabouterpad. De speurtocht, in het teken van zwerfafval, kun je de komende periode komen bewonderen en doen!
Kom je ook?

Speurtocht

In het Fatimapark in Sprundel vind je 12 kabouterpalen, die kun je het gehele jaar bezoeken. Kinderen kunnen samen met hun (groot)ouder(s) of verzorger(s) het Kabouterpad lopen tijdens de openingstijden van het Fatimapark.
Het is een korte, onverharde route met opdrachten voor kinderen t/m ongeveer 6 jaar.

Op doordeweekse dagen kun je, tussen 09:00 uur en 16:30 uur bij de foyer van dorpshuis De Trapkes een speurtocht huren tegen een vergoeding van € 2,00 per kind. Je krijgt dan een tasje met benodigdheden voor de speurtocht; een kaboutermuts, opdrachten en spulletjes om de opdracht uit te voeren. Tevens zit in de prijs een kabouterdrankje (ranja) voor de kinderen inbegrepen. Na afloop van de speurtocht, vragen we je de tas met daarin de spulletjes en spelletjes terug te brengen naar de foyer. De kaboutermuts mag je houden.

De kabouterpalen hebben elk ook een QR-code, dit maakt de speurtocht nog leuker! Als je de QR-code scant, krijg je een verhaaltje of liedje te horen. We hopen met enige regelmaat een nieuwe speurtocht aan te kunnen bieden.

Veel plezier !

Om teleurstellingen te voorkomen, kun je een tasje reserveren door contact op te nemen via info@dorpswerksprundel.nl of te bellen naar 0165 382 889.

Kerstmannenpad in het Fatimapark

Tijdens de kerstperiode zetten de kabouters hun kerstmuts op en vertellen ze het Kerstverhaal.

Scroll naar top